5 Ağustos 2012 Pazar

Web Hosting Bayi hostingler


Hosting sayesinde sizde birçok işinizi gerçekleştirebilir ve sitenizi güvenlik altına alabilirsiniz. Düşünün ki sizin siteniz üzerinden para kazanmakta olan bir site olduğunu dolayısı ile bu sitede sizde ziyaretçilerinizin bilgilerini güvenle saklamak zorunda kalırsınız nasıl mı işte bu bağlamda hosting sizin işinize yarayacaktır hosting depolama ve barındırma yani bilgi içeriğinizin saklanması anlamına gelir.
Normal hostinglerde durum böyle olup birçok hosting çeşidi bulunmaktadır. Bayi hosting, clouud hosting, web hosting gibi kullanım alanları farklı farklı olan sistemler bulunmaktadır. Web hosting de ise durum daha farklı olup aslında zincirleme bir durumdur. Web hosting de ise sizin sitenizin içindeki bilgiler yayınlanarak siteniz hit almaya başlar. Siteniz hit almaya başladıkça sizde birçok şekilde kar elde edebilirsiniz.
Durum böyle olduğunda ise sitenizin sunuculara da ihtiyacı olacaktır.Sunucuklar sayesinde sizin sitenizde haberleşme- yürütme dağıtma gibi birçok işlem gerçekleştiriliyor olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder