11 Ağustos 2012 Cumartesi

Türkiye'deki Granit Fiyatları Hakkında - sahragranit.com

Granit fiyatları günümüz Türkiyesinde sabitlik arz etmektedir lakin kaliteli ürün ve hizmet alımı sizin tercihiniz olacaktır. Siz değerli internet kullanıcılarına Önerimiz Sahra Taş Firmasıdır. http://www.sahratas.com İnternet Sitesindende Firmaya ulaşabilir her türlü danışmanlık ve ürün bilgilendirme hizmetindende yaralanabilirsiniz.

Granit, dünyanın milyonlarca yıl süren oluşum dönemlerinde kuars, feldispat ve mika gibi çeşitli minerallerin birleşmesiyle oluşmuş doğal magma kayadır.

Bileşiminde bulunan minerallerin oluşturduğu dokusuyla sağlam bir yapıya ve zengin renk çeşitine sahip estetik görünlü olan granit, tarih boyunca çok tercih edilen, yeryüzünün en sert ve dayanıklı yapı malzemesi olmuştur vede olmaya devam edecektir.


Granit, yapıları dış etkenlerden koruması, yapı içi iklimi muhafaza etmesi, periyodik bakımlara ihtiyaç göstermemesi, ışığı yansıtması ve parlaklığı uzun süre koruyarak ilk günkü görüntüsünü yıllarca kaybetmemesi gibi fiziksel özelliklerin yanı sıra zengin renk ve doku seçenekleriyle, modern mimaride tercih edilen bir yapı malzemesidir.

Ayrıca çeşitli kalınlıklarda ve ebatlarda imal edilebilmesi, cephe kaplaması için ankraj deliklerinin delinebilmesi gibi avantajlara sahiptir.

Eski çağlarda üretimi ve işlenmesi çok zor şartlarda gerçekleştirilen granit , günümüzde gelişmiş metotlarla üretilmekte ve yüksek teknoloji ile işlenerek yapı sektörünün dış cephe kaplamasından zemin döşemelerine, merdivenlerden mutfak ve banyo tezgahlarında, asansör sövelerinden şöminelere kadar çeşitli alanlarda kullanılmaktadır.

Günümüzün en dayanıklı ve estetik yapı malzemesi olan granit, zengin renk ve doku çeşitliliğine sahiptir. Kolay temizlenebilir oluşuyla da iç ve dış mekanlarda kullanılabilecek en işlevsel ve hijyenik malzemedir.

Ülkemizde 90'lı yılların başında, yaygın olarak kullanıma giren granit, tüm bu avantajları nedeniyle, özellikle büyük proje uygulamalarında kullanılmaktadır. Kaliteye Çok Para Ödemeyin .. Işık Sizinle Olsun Dostlar ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder