23 Ağustos 2012 Perşembe

BARBİE GİYDİRME OYUNLARI İLE MODA RÜZGÂRLARI ESTİRİN

Kız çocuklarının severek oynadığı için giydirme barbie giydirme oyunları Barbie oyunları kategorisindeki yeri çok ayrıdır Kız çocukları o çok sevdikleri çizgi film kahramanı Barbie’yi kendi becerileri ve zevklerini de ortaya koyarak çeşitli modellerde elbiseler giydirirler. Oyun sırasında ekranda gördüğünüz giysilerden seçerek Barbie’nin küpesinden tutunda giyeceği ayakkabıya kadar ne giyeceğine siz karar veriyorsunuz. Moda Trendlerini yakalamak isteyen küçük hanımefendiler Barbie giydirme oyunları sizi bekliyor.

Yine çocukların ilgi gösterdiği oyunlardan bir diğeri de kuaför oyunları kız çocuklarının oynarken çok fazla coşku duymasından dolayı etkin bir biçimde oynanmaktadır. Kız çocuklarının yetenek ve becerilerinin gelişimlerinde olumlu yönde katkıları olan bu oyunda kuaför salonunuza gelen müşterilerin istedikleri saç stillerini yaparak onların kuaför salonundan memnun olarak ayrılmasını sağlamaktır. Kız çocuklarının bu oyun içinde aldıkları görevleri başarı ile yerine getirmeleri onların sorumluluk kazanmalarını sağlar.

Çocukların becerilerini geliştirmeyi hedefleyen kız giydirme oyunları ile hiçbir yerde bulamayacağınız en son ve en yeni serileri ile çocuklarımızın beğenisi kazanmaya devam ediyor. O çok sevdiğiniz bu kızların hepsinin hareketli bir yaşam tarzı var. Davetten davete koşuyor. Her anı dolu ve hareketli geçiyor. Hadi küçük hanımefendiler Kızlar yeni davete hazırlanmak için sizi bekliyor. Çünkü gerçekten şuan o da ne giyeceklerini bilmiyor. Çünkü kafaları karışmış bir vaziyette ve sizin yardımınıza ihtiyacı var. Bazıları da bir an önce Hemen hazırlanıp Paris’teki davete gitmek için uçağa yetişmesi gerekiyor. Size küçük bir sır vereyim mi? ama aramızda kalsın. Bu havalı güzel kızlar Davetlerde boy göstermekten modayı takip edemiyor. Bu yüzden sizin yardımınıza çok ihtiyacı var. Moda rüzgârları estirmek istiyorsanız hemen onları baştan yaratın. Sizin sihirli dokunuşlarınız ile bu güzel kızlar her zaman olduğu gibi yine çok şık ve havalı olsun. Üstelik bu değişiklik onlara da kendilerini iyi hissettirecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder