24 Ağustos 2012 Cuma

Barbie Oyunları İle Modayı Keşfet

3-9yaş çocuklarının eğitiminde ve kişiliğinin gelişiminde olumlu katkıları olan barbie giydirme oyunları ile çocuklar dünyayı ve kendini keşfeder. Eğlenceli bir oyun olan Barbie giydirme oyunları aynı zamanda çocukların ruhsal olarak ta doyumunu sağlar. Çünkü çocuklar oyunda aldıkları görevi yerine getirmek için Barbie’nin ne giyeceğine karar vermeleri gerekmektedir. Bu da onlara karar verme becerisini ve sorumluluk duygusu aşılar Çünkü bu oyunda çocukların karar vermesi için gerekli olan davranış, bilgi ve becerilerini oyun içinde kendiliğinden öğrenme fırsatı bulurlar.

Sitemizin severek oynadığı oyunlardan biri olan kuaför oyunları çocuğun hayal gücünü ve yaratıcılığını geliştirir Bu oyunda asıl amaç kuaför salonuna gelen müşteriyi memnun etmek için ona en iyi saç modelini uygulamaktır. En önemlisi de hangi saçın hangi müşteriye yakışacağına o karar verecektir. Bu da çocuğun hem fiziksel hem sosyal hem de psikolojik ve duygusal yönden gelişmesini sağlar. Bu nedenle bu oyunun sadece ve sadece çocuğun boş zamanlarını doldurmak ya da oyalanmak için oynadığı bir oyun olarak düşünülmemesi gereklidir.

Yine sitemizin en beğenilen Flaş oyunları arasında olankız giydirme oyunları çocukların karakter ve kişilik gelişimlerinde büyük rol oynar. Bu oyundaki kimi kızlar toplantıya yetişmek istiyor kimi baloya hazırlanmak Ama bu kızların hepsinin de ortak noktası çok şık ve güzel olmak. Sanki bir biriyle şıklık yarışı içine girmişler. Tek yapman gereken 2013 Modasını keşfetmek için en güzel kıyafetleri tasarlayarak bu kızlara giydirmek. Tasarladığınız bu birbirinden güzel giysileri tamamlamak için daha ayakkabı aksesuar şapka gözlük seçmeniz gerekiyor. Bu oyunda ve sitemizdeki tüm bu oyunların serisinde seçtiğiniz kıyafetleri tekrar kızların üstünde deneyebilir kızların şık olması için gerekli düzenlemeler yapabilirsiniz. Unutmayın ki çocuk için bu oyunda seçim yapmak için karar verecek olmaları onların çevrelerindeki olup biteni algılamasını ve gelişimini olumlu yönden etkilemektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder