25 Ağustos 2012 Cumartesi

BARBİE OYUNLARI İLE GELEN MUYLULUK

.Sitemizdeki barbie giydirme oyunları Oyun çeşidinin fazla olması da diğer bir tercih sebebidir. Son zamanlarda çocukların özellikle tercih ettiği oyunların başında gelen Barbie giydirme oyunları ile çocuklar yeteneklerini sergileme fırsatı buluyorlar. Çünkü sitemizdeki bu oyunlar çocuklarının gelişimine yararlı olduğu gibi hayal dünyalarını genişletip, mesleki seçiminde öncülük etmektedir. Çocuklar rol model olarak aldıkları çizgi film kahramanı Barbie’yi giydirirken hayal dünyasındaki yaşattıkları her şeyi gerçek hayata geçirme fırsatı bulurlar. Çocukların gelişim sürecinde en çok vakitlerini oyun oynayarak geçirdikleri vakitler olduğunu düşünürsek çocuklar üzerindeki olumlu etkilerini daha iyi anlamış oluruz.

Sitemizin yine sevilen oyunlardan biri olan kuaför oyunlarıgiysi giydirme oyunları bu bahsettiğimiz oyunların başında gelmektedir. Çocukların tasarım coşkusu ve isteğini olumlu yönde etkileyerek keyifli vakit geçirmelerini de sağlayana kuaför oyunları ile çocuklar karar verme becerisini geliştirirler. Kuaför salonuna gelen kızların yüz ve ten rengine göre saçlarını yaparak onların salondan memnun olarak ayrılmasını sağlarlar. Aldıkları görevi en iyi şekilde yerine getirmek için gösterdikleri bu çaba onları aynı zamanda sorumluluk sahibi olmalarını da sağlar. Kızların içinde tarzını değiştirmek isteyenlerde var

Derslerinden arda kalan zamanlarda oynadığı eğitici oyunlardan bir diğeri de kız giydirme oyunları bu eğitici oyunların çocuklara sağladığı faydalar, uzmanlarca da kanıtlanmıştır. Çünkü bu tür oyunları oynayan çocukların her zaman toplumda kendi yaşıtlarından bir adım önde olduğu da saptanmıştır. Giydirme oyunları kız çocuklarının oynadığı türden oyunlar olup meslek tercihlerine kadar yön verici olmaktadır. Çocuklar giysi giydirme oyunlarında kafalarında şekillendirdikleri meslekleri hayata geçirme fırsatı bulurlar. Oyunda pantolondan eteğe gömlekten kolye gibi her türlü aksesuara kadar her şeyi bulabilirsiniz. Size düşen oyundaki bu bir birinden güzel kızları bu parçaları kullanarak kıyafeti tamamlayarak daha şık bir hale getirmektir. Küçük hanım televizyon ve gen kız dergilerinden modayı takip etmek yerine kendi modanı kendiniz yaratabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder