20 Ağustos 2012 Pazartesi

Yemek Tarifleri

Yemek Tarifleri

Merhabalar, bu gün sizlere yemek tarifleri konusunda uzman bir siteyi tanıtacağım. Site Blogger alt yapısını kullanan Türkçe hizmet veren. Türkiye de büyük bir kitleye hitap eden hergun1tarif.blogspot.com sitesi. Bu siteyi uzun süredir takip etmekteyim. Site de gördüğüm hiç bir zaman çizgisinin dışına çıkmadı. Kullanıcılarıyla olan mesafesini hep korudu. Tek düşüncelerinin yemek tarifleri konusunda hizmet vermek olduğuna süphem dahi yok. Bildiğiniz gibi yemek tarifleri konusu gerçekten çok geniş bir konu. Ve bu konuda Türkçe hizmet veren bir çok site var neden hergun1tarif.blogspot.com adresini seçmeniz gerektiğini bir bir anlatacağım. Hemen başlayalım.



Öncelikle yemek tariflerine ulaşırken girdiğiniz sitenin hızlı olması gerek. Blogger alt yapısı kullanan bu site gerçekten çok hızlı. Nede olsa Google alt yapısı kullanıyor olsun o kadar. Sonuç olarak site gerçekten çok hızlı bir şekilde işliyor. İçerisinde zaman kaybınız sıfıra yakın bir değerde olacaktır. Özellikle internet hızınız yavaş ise bu siteyi kullanmanız kaçınılmaz.



Gelelim içerik yoğunluğuna. Her gün bir yemek tarifi sloganıyla yolan çıkan Her Gün 1 Tarif ekibiyle 2012 yılının başında itibaren hizmet vermeye başlamış. Her gün bir tarif sloganıyla yola çıkmasına rağmen öyle günler oluyorki birden fazla kaliteli tarifleri bizlerin hizmetine sunuyorlar. Buda içeriğin bol olduğunu ve sürekli yeni yeni tariflerle birlikte olacağımızın bir göstergesi.



Peki bu sitede hangi kategorilerde Yemek Tarifleri bulunur derseniz. Bu kategorileri ayrıntılı açıklamak bize düşer. İşte hergun1tarif.blogspot.com sitesinde bulunun kategoriler ve açıklamaları. Deniz Ürünleri Tarifleri, Dolmalar Tarifleri, Et Yemekleri Tarifleri, Hamur İşleri Tarifleri,İçki - İçecekler Tarifleri, Kebaplar Tarifleri, Kekler - Pastalar Tarifleri, Köfteler Tarifleri, Mezeler - Ordövrler Tarifleri, Pilavlar Tarifleri, Sakatat Yemekleri Tarifleri, Salatalar Tarifleri, Sandviç - Kanepeler Tarifleri, Sebze Yemekleri Tarifleri, Tatlılar Tarifleri, Tavuk Yemekleri Tarifleri, Yahniler Tarifleri, Yumurta Yemekleri Tarifleri, Çorbalar Tarifleri. Burada bir çok kategori saydık ama bu kategoriler arasında bu kategoriler kapsamına az giren yemek ve tatlı tarifleri de bulunmaktadır. Yani site sadece bunlarla sınırlı değildir. Artık sizde içerik zenginliğini bir düşünün.



Hanımlar her gün ne pişireyim diye düşünüp bir şey bulamıyorsanız bu site gerçekten tam size göre tek yapmanız gereken kategorilerden birine tıklayıp içerikleri incelemek eminin bu tarifleri görür görmez artık aklınızda böyle şeyler kalmayacak.



Hamarat hanımlarımız içinde süper bir site neden diyecekseniz. Eğer özel tariflere sahipseniz Tarif Yolla sayfasını kullanarak tarifleri bizimle paylaşabilirsiniz. Sizlerin isimleri ile birlikte tüm Türkiye ile paylaşıma sunulacaktır.



Son olarak siteden örnek bir tarifi adresini paylaşarak bitirelim. Domates Çorbası tarifi anca böyle anlatılır. Domates Çorbası tarifi gerçekten özenle anlatılmış ve uygulaması kolay bir şekilde sunulmuş. Bu örnek Domates Çorbası tarifinden sonra hergun1tarif.blogspot.com anlatımıma son vermiş bulunmaktayım. Lezzetli yemeklerle nice yıllara diyerek bitiriyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder