21 Ağustos 2012 Salı

Barbie Giydirme Oyunları Çocuğunuzun Gelişimini Nasıl Etkiler?

Kız ve erkek çocuklarını birbirinden ayıran belirgin fark kız çocukları dünyayı algılamaya başladıkları dönemden itibaren kendi kişilikleri oluşuncaya kadar geçen bu değişimde annelerini rol model olarak alırlar. Annelerinin giyinişlerini davranışlarını kısaca annelerinin yaptığı tüm davranışları taklit ederler. Ama en çokta annelerinin vakit geçirdiği alanlardan biri olan yatak odalarını dağıtmaya bayılırlar. Anneleri gibi giyinip süslenmek davranmak ve onların sahip olduğu her şeyi kullanmak ve denemek isterler. Annelerinin kıyafetleri ve makyaj eşyalarıyla oynamayı çok severler annesinin her türlü eşya ve aksesuarına karşı aşırı ilgi duyar Zamanla bu ilgi yerini annelerininkine benzeyen makyaj eşyalarına, değişik kıyafetlerle giydirebilecekleri Barbie bebeklere ve İnternet üzerinden oynadıkları.

 barbie giydirme oyunları bırakır. Kız çocukları için Barbie giydirip ve süslemek onların en keyif alarak oynadığı oyunlardan biridir Daha küçük yaştan itibaren modayı takip etmeye kalkışmaları da bunun en açık göstergesidir



Sitemizde çocukların bilgi ve becerilerinin gelişmesinde ciddi katkılarda bulunan bu oyunlardan biride kuaför oyunları Çocuklar evdeki sınırlı alanda oyun oynamak zorunda kalmaz. Daha geniş bir alanda birbirinden çeşitli ile daha yaratıcılıklarını gösterme ve geliştirme fırsatı bulurlar. Kuaför salonunuza gelen kızların hepsi de Trendi yakından takip ediyor. İçlerindeki kız müşterinin bazıları saçlarını bir ünlünün saçından yapmasını isteyebilir. Bu kızların saçlarını istediği gibi yaparsanız kuaför salonunuzdan memnun bir şekilde ayrılacaklardır.



Çocukların en severek oynadıkları oyunların başında gelen kız giydirme oyunları ile farklı deneyimler kazanabilecekleri gibi aynı zamanda internet başında keyifli ve kaliteli zaman geçirmiş olurlar. Ayrıca ile çocuklar bebekleri giydirirken karar verecekleri ve deneyerek kritik yapabilecekleri bir ortam edinirler. Çocukların sosyal hayatlarında başarılı olmalarını sağlayan hiç bir yerde bulayacağınız özel yapım oyunlar ile sitemizde oyun oynamanın keyfini yaşayacaklar. Çocukların beceri ve zekâlarını geliştiren oyunların çocukların kişisel gelişimine faydası olacağını unutmayın. Çocuklar ile Barbie’yi istediği gibi giydirebilir, makyajını ve seçtiğiniz takıları seçtikleri kıyafete uygun bir şekilde ayarlayarak Trendi yakalayabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder