22 Ağustos 2012 Çarşamba

OYUN OYNAYAN ÇOCUKLAR DAHA BAŞARILI OLUYOR

Sitemizdeki oyunlardan benten oyunları oyunları çocuklara yeni şeyler öğrenme fırsatı sunar Çocukların kahramanı benten oyunları çocukların zihinsel yeteneklerinde artmasında olumlu katkıları vardır Benten karakterine yönelik olumlu özellikler çocuklara yaratıcılıklarını ortaya koyma fırsatı buluyorlar. Oyun içinde gösterdikleri başarı ile çocukların kendilerine özgüven sağlıyor. Benten oyunları çocukların Sosyal davranışları destekleyerek onların toplum içinde daha girişken bir birey olmalarının sağlıyor. Benten karakteri ile oyun oynayan çocuklar saldırgan tutum ve davranışlarında azalma olduğu gözlenmiştir Çocukların Motivasyonu arttıran benten oyunları ile çocuklar internet başında kaliteli ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyor.

Sitemizde çocuklara internet başında güzel eğlenceli vakit geçirmelerine yönelik bir oyun olan sünger bob oyunları oyunları bu yönde çocukların gelişiminde önemli katkıları vardır. Çocukların vazgeçilmez bir parçası olan sevimli kahraman sünger bob oyunlarını çocuklar severek oynuyorlar Sünger bob oyunları erkek ve kız çocuklarına uygun olan içeriği ile çocuklarda mantık ve akıl yürütmeye yönelik oyunlardır. Çocukların eğlenceli ve güzel vakit geçirebileceği, aynı zamanda da eğitici içerikleriyle kendini geliştirecekleri oyunları ücretsiz olarak oynayabilecekleri sitemizde her yaş gurubuna ve yetişkinlere yönelik oyunları bir arada bulabilirler Sitemizde oyun oynayan çocuklar için sitemizde oyun oynayarak geçirilen zamanlar asla boşa geçirilen vakitler değildir.

Sitemizde çocuklara iyiyi ve kötüyü, doğruyu-yanlışı öğreten oyun türlerinden biri olan kral oyun aynı zamanda çocukların duygusal ve sosyal yönden gelişmelerine olumlu katkıları vardır. Kral oyunları çocukların oynarken kendilerini çok mutlu hissettiği karar verme becerisini kazandıracağı türden oyunlardır. Her yaşta çocuğun oyun ihtiyaçlarını karşılayacakları sitemizde çocukların oyun içinde aldığı görev ve aktiviteler çocukların mevcutta var olan yeteneklerini ortaya çıkarmasını sağlar. Çocuklar bu oyunlarla adeta kendilerindeki yetenekleri keşfeder. Buda çocukların özgüveninin gelişmesini sağlar. Başarı bir çocuk için çok önemlidir. Bu duygu çocukları motive eder ve derslerinde sanılanın aksine daha başarılı olmalarını sağlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder