26 Ağustos 2012 Pazar

Barbie Giydirme Oyunları İle Çocuklar Mutlu Anne Babaların İçi Çok Rahat

barbie giydirme oyunları eğlencesi ile sizleri çok etkileyecek. Bu oyunda yapmanız gereken sizlere sunduğumuz karakterin güzel görünmesini sağlamak. Bunun için birçok aksesuar ve kıyafet kullanacaksınız. Bunları Barbie’ye giydirmek için ise mouse yardımı alacaksınız. Bu oyununda güzelliği ile herkesin bildiği karakter Barbie sevgilisi ile randevusu var ve bunun için kıyafet seçmek istiyor. Bu kıyafet seçiminde sizlere vermiş olduğumuz en güzel parçaları tek deneyerek ona en çok yakışacak kıyafeti bulup Barbie’ye giydirmelisiniz. Barbie giydirme oyununda güzel kız Barbie bundan sonra sizin onu giydirmesini istiyor ve bunun içinde sizden yardım bekliyor. Çünkü sizin ne kadar yetenekli olduğunuzu duymuş. Onu en iyi biçimde giydirip hazırlamanız lazım. Oyun içerisinde sizlere vermiş olduğumuz kıyafetleri mouse ile kontrol edebilirsiniz.

kuaför oyunlarıile kızların saç stillerini en iyi biçimde yapmak için yüz ve ten uyumlarına dikkat etmelisiniz. Bu kızlar saç stillerini değiştirerek güzel görünmeye çalışıyor Arkadaşları ile dışarıya çıkmaya hazırlanan kızlar hangi saç modeli ve stilini yaptıracaklarına bir türlü karar veremiyorlar. Ona en çok yakışan saç modelini seçmelisiniz. Yüz biçimi ve ten rengine uygun saç rengi ve ayakkabıyı da seçerek çok güzel görünmesini sağlayın. Özel bir davete katılacak olan bu kız yeni bir saç modeli yaptıracağı için heyecanına kapılır. Üstelik davet çok özeldir ve tüm konuklardan güzel olmak zorundadır. Siz gecenin en güzel kızını ve en güzel saç modelini yaratmanız gerekiyor. Bu yüzden çok titiz davranmalısınız.

kız giydirme oyunlarıile kızları birbirinden güzel kıyafetler arasında ona en çok yakışanı bularak giydirmelisiniz Mouse yardımı ile oynayabileceğiniz oyunumuz Play butonuna basarak açılacaktır. Yeni kıyafetler denemek isteyen kızlar kendi tarzını ve tarzını tamamen değiştirmek istiyorlar. İlgi çekici ve değişik saç rengi ve kıyafetlerden kendi zevkinize göre olanları bu kızların üstünde deneyin. Kıyafetlerin yanı sıra takı aksesuar kolye ayakkabı gibi kıyafetleri de kızların üstünde deneyebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder