30 Ağustos 2012 Perşembe

Arkadaşınız ile maç oyunları oynayın

Eğer tek bir bilgisayarınız varsa ve arkadaşınız ile internetten yüklemeden maç oyunları oynamak istiyorsanız işte size fırsat. Çift kişilik maç oyunları ile arkadaşınız ile birbirinden eğlenceli maç oyunları oynayabilirsiniz. Maç oyunları oynamak için internet bağlantısı olan bir bilgisayar yeterlidir.

Maç oyunları özellikle erkeklerin oynamaktan büyük keyif aldıkları bir oyundur. Maç oyunları çok farklı alt dallara ayrılır. Genellikle çift kişilik maç oyunları, karşılıklı maç yapılabilmektedir. Ancak tek kişilik maç oyunları, penaltı atışı, serbest vuruş ve orta kafa gol tarzında oyunlar olmak üzere maç içerisindeki enstantaneler de oyunun konusu olabilir.
Piyasada çok sayıda maç oyunları bulunmaktadır. Ancak en iyi maç oyunlarına en çok oynanan oyunlar içerisinde yer alan oyunlar ile ulaşabilirsiniz. Maç oyunlarının kalitesini, oyunu oynama sayısı ile doğru orantılıdır. Maç oyunları içerisinde yer alan penaltı atışı oyunları en çok oynanılan oyunlardandır. Penaltı atışı oyunları genellikle, karşılıklı 5 penaltı atışının yapılır. 5 penaltı atışından sonra rakip takıma üstünlük sağlarsanız bir üst seviyeye geçersiniz. Eğer rakip takım, sizden daha çok penaltı atışını gole çevirmiş ise maç oyunları sizin için sonlanır. Penaltı atışlarında denge var ise karşılıklı 1’er penaltı atışlarına devam edilir. Üstünlük sağlayan takım turu atlar. Maç oyunları içerisinde yer alan penaltı oyunlarında uygulanan kurallar, gerçek hayattaki maçlar ile bire bir aynıdır. Gerçek hayattan esintiler taşıyan bir diğer oyun ise; barbie oyunları ve pepee oyunlarıdır.

Maç oyunlarında, arkadaşınız ile aynı ortamda bulunmasanız bile yarış içerisine girebilirsiniz. Maç oyunlarında skor desteği bulunur. Seçtiğiniz bir maç oyununu arkadaşınız ile paylaşarak en yüksek skoru yaparak, maç oyunlarında uzman olduğunuzu herkese gösterebilirsiniz. Maç oyunlarında yüksek skor yapmak zordur. Çünkü maç oyunlarını binlerce oyuncu oynamaktadır. Binlerce kişinin oynadığı oyunda en yüksek skoru yapmak günleri hatta ayları alabilir. Ancak maç oyunları skor kaygısı yaşamadan oynanabilen oyunlardandır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder