20 Ağustos 2012 Pazartesi

OYUNLARIN DİLİ OLSA

Çocukların isteyerek oynadıkları oyun türlerinden biri olan winx oyunları oynayanlar üzerinde motive etmek ve isteklendirme gibi özelliğe sahiptir Oyunun neredeyse geneli winx kızlarından oluşmaktadır. Bu oyunda Winx kızlarının gireceği ortama göre hazırlayarak giydirmeniz gerekmektedir.



Oyun sitemizin en sevilen oyunları arasında gelen winx oyunları ile sitemizde eğlenceli vakit geçireceğiniz garanti. Sizde güzelliği dillere destan olan winx giydirmek için hemen oyuna başlayın.

 Çeşitli giysiler ile çok yönlü oynana winx oyunları ile oynamaya doyamayacaksınız.

 Bir birinden farklı parçaları bir araya getirilmesi ile oynanan yapboz oyunları ile oynarken hafızanızı güçlendirecek bir şekilde zihin jimnastiği yapacaksınız.



 Oyun içinde yapboz parçalarını bir araya getirmek için yön tuşlarını kullanabilirsiniz. Oyunun İçindeki parçaları birleştirirken çok eğleneceğiniz yapboz oyunları ile oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.
Sitemizde kız çocuklarının severek oynadığı yemek oyunları,yemek oyunları kız çocuklarının ve yetişkin bayanların vaz geçemediği türden oyunlardır.



Oyun için de her şeyi ile hazır bir mutfak. Yapacağınız yemeğin çeşidine göre malzemelerinizi seçiyor ve yemek yapmaya başlıyorsunuz.



Annelerini rol model olarak alan kız çocukları yemek oyunları ile birçok yeni şeyler öğrenerek annelerini mutfakta şaşırtmaya devam ediyorlar. Hatta yemek oyunlarında öğrendikleri bilgiler ile gerçek hayatta mutfağa girerek annelerine yardım ediyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder