25 Ağustos 2012 Cumartesi

EN POPÜLER OYUNLAR BURADA

Çocukların gelişim sürecinde en çok oynadıkları oyunlardan biri olanbenten oyunları çocukların üzerindeki olumlu etkileri saymakla bitmez. Bu etkilerden en önemlisi ise çocuklara yeni bir şeyler öğrenmelerini sağlayarak çocuklara oyunu sevdirilmesi yönünde olumlu katkılarının olmasıdır. Özellikle okul çağı öncesindeki süreçte eğitici yönünden bentten oyunları çocuklar üzerinde pozitif etkiler yaratmaktadır. Sitemizdeki tüm Flaş oyunlar çocukların işitsel hafıza ve belleklerinin geliştirilmesi bakımın eğitici rolü büyüktür Bentten oyunları Çocukların, en çok sevdiği çizgi film karakterleridir. Çocuklar benten çizgi film karakteri ile büyür. Çocukların en çok sevdikleri karakterlerin oyunlarını oynamaları içi sitemize gelmeleri yeterlidir. Sitemizde içerik olarak her yaş gurubuna uygun oyunlar vardır.

Yine sitemizde Çocukların bebeklikten yetişkinliğe doğru geçiş sürecinde severek oynadıkları bir oyun türü olansünger bob oyunları simgesel oyunlar oyunların en güzel örneğidir. 2-7 yaş arasındaki çocuklar, için zihinsel, fiziksel, duygusal, sosyal gelişimlerinde yaratıcılıklarını ortaya koydukları sünger bop oyunları çocukların kendilerine olan güvenlerini kazanmalarını sağlar. Çünkü "başarabilme" duygusu bir çocuk için çok önemlidir. Bu oyunlarla çocukların zekâ ve bilgi dağarcıklarının gelişmelerine katkıda bulunur. Çünkü sünger bop oyunları zekâlarını kullanarak kendi iradeleri ile seçim yaparak aynı zamanda karar verme becerilerini de geliştirecek yönde bir oyundur.

Ülkemizde diğer oyun sitelerine kıyasla en fazla oyun oynanan sitesi olduğunu belirtmeden geçemeyeceğim. İşte sitemizdeki bu Flaş oyunlara bir örnek daha kral oyun Son derece popüler bir oyun olan Kral oyununun en son ve en yeni Versiyonlarını sitemizde bulabilirsiniz. Beceri gerektiren bir oyun olan kral oyununun çocuklar tarafından bu denli tercih edilmesin sebebi. Beceri oyunlarında gereken hızla bu oyunların oynanması çocuklar üzerinde daha verimli olacağı görüşünü ortaya koymaktadır. Çünkü kral oyunu ile çocuklar hız ve becerilerini sergileme fırsatı bulur. Kral oyunlarında sivrilen çok fazla sayıda karakter vardır Bu da çok çeşitliliği beraberinde kaliteli alt yapısı ile sitemizdeki oyunları daha popüler bir hale getirmektedir.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder