20 Ağustos 2012 Pazartesi

Hopimg.Com Resim Upload / Resim Hosting



Çoğalan resim yükleme ve hosting sağlayan sitelerin arasından fark yaratarak yeni bir oluşuma giden Hopimg; Dertlerinizi azaltan resim hosting siteniz. Sloganıyla ortaya çıktı. Uzun sürekli saklama hafızasıyla diğer resim upload sitelerine göre daha kaliteli hizmet veren Hopimg, dosyalarınızı kendi sunucularında en kaliteli şekilde barındırmaktadır.

 Hopimg’e yüklediğiniz fotografları – görüntüleri, size sunulan toplu indirme alanları, hazır bb code alanları, HTML alanları ve forum sitelerinde de kullanabileceğiniz link alanından rahatça paylaşıma sunabilirsiniz.

Tekli yükleme, çoklu yükleme, ajax dosyaları yükleme, farklı bir adresten kendi sunucusuna çekme ve zip olarak sunulmuş dosyaları kendi sunucusuna upload etme gibi kullanıcılarına sunduğu hizmetle de rakiplerine fark atacak şekilde bir önderliğe sahiptir.

Solda gördüğünüz gibi sade, hoş ve kullanışlı bir tasarımda kullanıcı karşısına çıkan Hopimg, kullanıcıyı bu sadeliğiyle kendisine çekmeyi başarıyor.

Hedefi resim upload alanında öncü markalardan birisi olarak başı çekmek olan hopimg, şu anki durumu ve sunduğu hizmetlerle attığı fark sonucu bunu belli bir ölçüde sağlamış ve zirveye daha yaklaşmış, patlama durumuna hazır bir oluşum halindedir.

Kullanıcılarının emeğine ve kullanıcılarına verdiği değerden ötürü – kopyalanması yasak, iyi niyeti suistimal eden veya kötü amaçla kullanılan içerikleri – şikâyet ile kaldırmak adına, kullanıcılarının rahatsız olduğu görüntüleri engelleyerek tamamen elit bir ortam yaratma ve şeffaf bir yönetme anlayışı benimseme düşüncesiyle hareket etmektedir.

Ana sayfasına koyduğu kopyalanma yasağı bildir – kötüye kullanım bildir alanlarıyla kullanıcısına zahmetsizce ve doğrudan hizmet sunmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder