28 Ağustos 2012 Salı

Mesajınızın konusu.OYUNLAR ÇOCUKLARIN EN BÜYÜK MUTLULUK KAYNAĞIDIR.

OYUNLAR ÇOCUKLARIN EN BÜYÜK MUTLULUK KAYNAĞIDIR.

Sitemizdeki flaş oyunlardan biri olan barbie giydirme oyunları çocukların öğrenirken eğlendiriyor. O çok sevdikleri çizgi film kahramanı Barbie’yi giydirirken gösterdikleri özen takdire değer doğrusu. Öyle ki; tüm dikkatleri ile oyuna konsantre oluyor ve adeta giydirdikleri her bir parçayı kontrol ediyorlar. Sitemizdeki oyunlar içerik olarak her yaşta çocuğa uygun hatta biz büyüklerin bile eğlenerek oynayacağı türden oyunlardır. Çocuklara aynı zamanda zihin gücünü kullanarak mantık yürütmesini öğreten Barbie giydirme oyunları çocukların karakter oluşumlarında büyük rol oynar. Barbie’yi giydirme oyunlarında çocuklar Barbie ile arkadaşlık kurarak gerçek hayatta da arkadaşlık ilişkilerini daha güçlü hale getirmiş oluyorlar.

Çocuklara "Zihinsel becerileri kazandıran oyunlardan biri olan kuaför oyunları çocuklar için oldukça yararlıdır. Oyun için de kızların saçlarını yapmak için kendilerine seçtikleri kuaför salonunda saç yapımı etkinliğine katılan çocuklar aynı zamanda teknoloji kültürü kazanmış oluyorlar. Bu konuda eğitsel olarak bir amaç edinmiş sitemizdeki tüm oyunlar çocukların bilgi beceri zekâ ve kişiliklerinin gelişmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Yeni bir tarz oluşturmak yeni bir saç modeli ile yeni bir tarz oluşturmak kuaför oyunları çocukların oynarken kendini büsbütün kaptırdığı türden oyunlardır. Bu eğlenceli bir etkinlikte çocuklar kuaför oyunları ile kendilerini daha ii ifade edebilme fırsatı bulurlar.

Yine sitemizdeki öğrenme ve öğretme amaçlı oyunlardan biri olan kız giydirme oyunları çocukların kızları giydirirken eğitsel görevleri yerine getirmelerine yönelik oyunlardır. Giydirme oyunlarında önemli olan çocukların seçtikleri parçaların birbirine uyumlu olmasıdır. Bu uyumu yakalayarak yeni tarz model oluşturan çocuklar motive olarak kendilerini çok daha iyi ve mutlu hissederler. Giydirme oyunları içerik olarak tıpkı eğitim kursları gibidir. Çünkü kız giydirme oyunlarında çocuklar olayları algılama, karar verme becerileri de kazanılmış olur. Çocuklar bu oyunlar sayesinde fazla enerjilerini boşaltarak rahatlarlar. Sevdikleriyle kız giydirme oyunlardaki başarılarını paylaşmak onlar için büyük bir mutluluk kaynağıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder