27 Ağustos 2012 Pazartesi

Modaya uygun barbie oyunları

Barbie oyunları, küçük yaşta kız çocuklarının oynadığı oyunlar olarak bilinir. Ancak barbie oyunlarını oynayan ergenlik döneminde ya da ergenlik dönemini tamamlamış kişilerden oluşan sadık bir kitlesi de bulunmaktadır. Bu kitleye hitap edecek barbie oyunları oyun başlığında açıkça belirtilmelidir. Küçük çocuklar için moda kelimesi pek bir şey ifade etmez ancak yetişkin ya da genç kızlar için moda onlar içi n hemen her şeydir.

Bazı barbie oyunları modaya uygun olarak hazırlanır. Barbie oyunlarının modaya uygun yapıldığını belirtmek amacı ile oyun içerisinde ve oyun başlığında Barbie – 2012 yaz modası gibi öğeler ile desteklenmelidir. 80’ler modası ya da 60’lar modası hiç eskimezler. 2012 modasına vurgu yapılan barbie oyunları, 2013’de popülerliğini yitirirler. Ancak, 60’lar ya da 80’ler modası tüm dünyayı etkisi altına aldığından hiç eskimeyen moda olarak tabir edilir. Bu bilgi barbie oyunlarında kullanılabilir.

Barbie oyunları karakter kullanımı bakımından pepee oyunlarına, heyecan bakımından ise maç oyunları ile benzerlik gösterir. Ancak barbie oyunlarını diğer oyunlardan farklı kılan faktörlerden birisi de modadır. Moda, dünyada yetişkin ya da ergenlik dönemini yaşayan kişiler tarafından sürekli takip edilmektedir. Moda takibinde bulunan kişiler, barbie oyunları oynayacakları zaman, oyunda modaya uygun kıyafetlerin bulunmasını isterler. Bu kitleye hitap edecek en uygun oyun türü Barbie oyunlarıdır. Barbie oyunları oynayan oyuncu, oyunun hızlı olmasını ister. Sürekli donan oyunlar oyuncuların tercih etmediği ya da oyunu açsa bile kısa süre içerisinde oyundan çıkmaktadır. Aynı şekilde oyun tam ve eksiksiz çalışsa bile oyunun giriş kısmında başlama butonu direkt olarak dikkat çekmiyor ise bazı oyuncular butonu göremeyebilir. Oyunun bozuk olduğunu düşünür ve oyunu terk ederler. Barbie oyunlarında bu gibi şeylere dikkat edilmelidir. Büyük emekler harcanarak yapılan barbie oyunları küçük bir ayrıntıyı atladıkları için hak ettiği ilgiyi göremeyebilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder