10 Haziran 2012 Pazar

Motorlu Kepenk ve Panjur Sistemleri

Motorlu Kepenk Sistemleri

Motorlu kepenk ve motorlu panjur sistemleri günümüzde rahatlık ve kolaylık açısından en çok tercih edilen sistemler arasında. iş yerleri, ofisler, mağaza ve evler için kullanışlı bir çözüm olan panjur ve kepenk sistemleri cazip fiyatlarlada ilgi çekmeye devam ediyor..



Mağazaların veya işyerlerinin Kepenk sistemini tercih etmesindeki en büyük etken şüphesiz güvenliğidir. Motorlu kepenkler eski tip fileli kepenklere nazaran çok daha güvenlidir.. Fileli kepenklere dışarıdan kesici bir alet yardımıyla kolaylıkla müdahale edilebilirken Panel tipi motorlu kepenklere ise hiçbir şekilde müdahele edilememekte.. Bunun dışında dekoratif görünümü ve sağladığı düz alanla afiş ve reklamlar için çok uygun olması işyeri kapalıyken de kepengin bir nevi tabela görevi görmesi en çok tercih edilme nedenlerindendir..



Motorlu panjurlar ise evler için büyük bir rahatlık sağlamaktadır isterseniz gündüz vakti bir kumanda yardımı ile evinizi gece yarısındaymışcasına karanlık hale getirebilirsiniz özellikle çocuklu anneler bu özellikleriyle panjur sistemlerine hayran olduklarını belirtmekteler.. Kimileri için hem güvenlik hemde gündüz vakti evinde sinema keyfi yaşamak isteyenler oldukça tercih etmekteler..




Daha detaylı bilgi için:







Koçyiğit Kepenk

TEL : 0216 397 06 02

GSM : 0537 555 60 34


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder