5 Ağustos 2012 Pazar

Cloud Vds hosting



CLOUD VDS 1


Hosting kullanımlarınız ne kadar önemli ise vds yani sunucu kullanımınız da siteniz açısından oldukça önemlidir. Dolayısı ile sizde vds kullanımı ile birlikte sitenizde sunucu sistemi kurulmasını sağlayarak sitenizi geliştirebilirsiniz. Hosting firmaları ile görüşme yaptınız fakat uygulamaya karar veremediyseniz o halde sizde en çok kullanılan hosting çeşidi ile birlikte hizmet sağlayabilirsiniz.

cloud hosting durumunda ise;  bireysel gibi gözüken bu sistem sadece kullanıcıyı ilgilendirir ve bağımsızdır, yani sorumluluk taşınmaz. Size lazım olan kadar kullan anlamına gelmektedir. Siz öncelikle normal hosting de müşteriye ait yani alan adı olan kişiye ait birçok sorumluluk düşmektedir. Ancak cloud hosting de ise;  kişi sadece kendi uygulamasını kodlar onun dışında başka bir sorumluluğu yoktur. İnternet anlamında teknik olarak birçok bilgi bulunmaktadır. Hosting de bunlardan biridir.

 Hosting in önemi büyüktür. Hosting sitesi olan her kişinin olması ve edinmesi gereken bir sistemdir. Bunun  için birçok hosting firması ile görüşme yapabilirsiniz ve anlaşma sağlayabilirsiniz.sizde cloud vds kullanabilir ve bu konu hakkındada geniş bilgiye sahip olabilirsiniz. Cloud hosting ve clouud vds birbirinden farklı durumlar olup bu konulara önemle dikkat edilmesi oldukça gerekli ve önemlidir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder